Champions League - Testa på betting på CL

Champions League är världens mest lukrativa fotbollsturnering för klubblag. 32 lag i gruppspelet gör upp om att vinna den mest åtråvärda av turneringar. Självklart är det också så att folk älskar att betta på CL. Bonusarna, boostade odds, riskfria spel och mycket annat gott från spelbolagen haglar när det vankas fin fotboll på tisdags- och onsdagskvällar. Så passa på att betta när oddsen är som högst, fotbollen är som bäst och fansen skriker som högst. Välkommen till Champions League - världens bästa klubblagsturnering i fotboll.

Betta på Champions League

Många som bettar väljer att spela på just Champions League. Anledningen är att oddsen brukar vara väldigt lukrativa, framförallt när det är två jämna lag som möts. Visst är det många gruppspelsmatcher som är väldigt ojämna, till exempel om Bayern München tar emot Anderlecht hemma. Men när två jämna lag möts eller det vankas slutspel brukar oddsen vara väldigt höga, just för att intresset är så stort. Ju fler som spelar på en viss typ av turnering desto högre brukar oddsen blir, just för att spelbolagen vill locka till sig nya kunder genom att erbjuda högst odds.

Marknaderna på CL är som på annan fotboll. Över/Under antal mål, 1X2 och framförallt live betting är väldigt omtyckt. Vissa av de största spelbolagen streamar dessutom turneringen vilket gör att du kan placera dina spel live samtidigt som du följer matchen via stream från din mobil, dator eller surfplatta.

/champions-league.jpg

Bonusar Champions League

Under CL är det vanligt att bonusarna är extra trevliga. Självklart kan du ta emot en klassisk oddsbonus som brukar ligga på 100% upp till 1000 kronor. Denna spel bonus online går utan tvekan att använda på Champions League. Men förutom välkomstbonusen finns det många andra kampanjer som ser dagens ljus i CL. Framförallt är boostade odds väldigt omtyckt, oftast när det finns en tydlig favorit. Då går det att få betydligt högre spelvärde än de låga oddsen som gällde innan boosten.

Riskfria spel och free bets ligger som regel också tillgängligt hos spelbolagen när det är CL. Vid ett riskfritt spel får du pengarna tillbaka medan ett free bet (gratisspel på svenska) gör att du inte behöver satsa något från egen ficka men ändå har chansen att vinna. Hur som helst tycker inte vi du ska tveka på att ta emot en bonus på CL eftersom det gör det betydligt roligare att spela på turneringen. Gör det på direkten för att få en förhöjd spelupplevelse.