Odds Bonus - Grymma odds bonusar

Spelbolag Välkomstbonus Betyg Spela
Leo Vegas 100 % upp till 1000 kr 5/5 Spela –>
Betsson 100 % upp till 1000 kr 5/5 Spela –>
Betsafe 100 % upp till 1000 kr 5/5 Spela –>
Nordicbet 100 % upp till 1000 kr 4/5 Spela –>

Odds och betting är något som funnits i många år. Det har bland annat spelats på hästar och fotboll under en mycket lång tid. Betting kom naturligtvis till nätet och har blivit en mycket stor industri. Till och med det statliga Svenska Spel erbjuder vadslagningar via nätet som alltid annars har erbjudit det via vanliga spelombud i spelbutiker. Det finns massor av bra bonusar, en så kallad spel bonus, om du vill börja spela på nätet. Betting online är stort idag, kanske inte lika stort som casino på nätet, men det är inte långt ifrån. 

Säkra spelbolag

Dessa spelbolag, som du ser här ovan, är alla rutinerade och kan sin sak. När du som ny kund väljer att göra en insättning får du självfallet även en insättningsbonus. Tänk dock på att bonussumman måste omsättas ett visst antal gånger innan uttag till bank kan genomföras. Om du vill hitta ännu fler bra spelbolag kan vi rekommendera våra vänner Sport-betting.nu.

Svenska Spel är ett säkert bolag men erbjuder bland de sämsta oddsen på marknaden vilket leder till att många svenskar vänder sig till andra spelbolag online. Detta är helt naturligt och förståeligt då alla alltid vill vinna mer pengar. Om du vill testa på att spela på sport online kan du öppna ett konto redan idag och få en betting bonus hos ett välrutinerat spelbolag som vi rekommenderara här hos oss.

Bli proffs på betting

Idag lever en del människor på betting. Det krävs dock stor kunskap inom området för att kunna gå plus i längden. Det finns massor av information och tips på internet om kommande matcher så det handlar mycket om att läsa till sig. Det finns även flera guider där du kan lära dig hur mycket du skall satsa och i vilka spel det finns värde. 

Väx in i rollen

Börja lite smått och spela för det är kul. Om du anser dig ha tillräckligt med kunskap för att satsa lite mer på ett liv som en storspelare så testa. Att spela på sport skall först och främst vara kul, men kan man leva på det, varför inte?